JADŁOSPIS 12-16.02.2018

Kartoflanka (1,9) 300g

Makaron z serem na słodko(1,7)  300/120g

Kompot z owocami  200g

Zupa jarzynowa z makaronem (1,7,9) 300g

Pożarski drobiowy (3) 110g

ziemniaki (7) 150g

mizeria (7)  100g

Kompot z owocami  200g

Krupnik zabielany (1,7,9) 300

Jajko gotowane w sosie chrzanowym (1,3) 2szt/100g

ziemniaki (1,7) 150g

Sałatka z buraków 100g

Kompot z owocami  200g

Zupa pieczarkowa z ziemniakami (1,7,9)  300g

Risotto z mięsem i warzywami  300g

Sos pomidorowy (1) 100g

Kompot z owocami  200g

Zupa grysikowa (1,7,9) 300g

Kotlet mielony rybny (1,4) 110g

Ziemniaki (7)  150g

Surówka z kiszonej kapusty 100g

Kompot z owocami  200g

 

Zapraszamy i życzymy smacznego!